Regels aangescherpt voor soepeler verloop Boonte Störm

De Tempeleers gaat dit jaar meer de regie in handen nemen tijdens de grote optocht op carnavalszondag in Maastricht. De stadsvastelaovendsvereniging hoopt daarmee dat de Boonte Störm soepeler verloopt en minder lang uitloopt.

De nieuwe stadsprins van Maastricht is bekend

Armand Peereboom is zondagmiddag uitgeroepen tot nieuwe stadsprins van Maastricht.

Italiaans restaurant beroofd van vastelaovendsprijs

Het Italiaanse restaurant Il Bacaro in Maastricht is beroofd van zijn welverdiende 'La Folie'.

Tempeleers krijgt eindelijk een jeugdprinsenpaar

De Maastrichtse stadscarnavalsvereniging De Tempeleers heeft tot heden nog nooit een jeugdprinsenpaar gehad. Maar daar komt verandering in.

Dit is de nieuwe stadsprins van Maastricht

Rolam Nievergeld is zondagmiddag uitgeroepen tot de nieuwe prins carnaval van Maastricht.

Kijk terug: Kanonschoten luiden carnaval Maastricht in

Met elf kanonschoten is zondagochtend het carnavalsseizoen in Maastricht officieel geopend.

Dit is de nieuwe stadsprins van Maastricht

Jerome Slakhorst is zondagmiddag uitgeroepen tot de nieuwe prins carnaval van Maastricht.

Crisis bij Maastrichtse carnavalsvereniging

Zes prominente leden van De Tempeleers, onder wie enkele oud-stadsprinsen en ceremoniemeester Norbert Frijns, zijn collectief opgestapt bij de Maastrichtse stadscarnavalsvereniging.

Tempeleers op zoek naar nieuwe ‘Sirremoniemeister’

Na vier jaar neemt Norbert Frijns afscheid van het 'sirremoniemeisterschap' en van de Maastrichtse stadscarnavalsvereniging De Tempeleers.

Bastiaan Klomp stadsprins van Maastricht

De nieuwe stadsprins van Maastricht heet Bastiaan Klomp. Prins Bastiaan I werd zondagmiddag uitgeroepen tot nieuwe prins van de Tempeleers.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten