Christian Hoebe (11 aug 2020)

'Dacht dat mensen zich langer aan maatregelen zouden houden'

Christian Hoebe had niet verwacht dat Nederland zich nu al in een tweede coronagolf zou bevinden.

Annemarie Penn-te Strake bij De Stemming
Penn: 'Chaos bij invoering nieuwe coronamaatregelen'

De invoering van de nieuwe coronamaatregelen heeft tot chaos geleid bij de Veiligheidsregio Zuid-Limburg, dat zegt voorzitter Annemarie Penn-te Strake.

Politiechef Ingrid Schäfer-Poels
Drugscriminaliteit grootste kopzorg voor politiechef Schäfer

De grootste kopzorg voor Ingrid Schäfer-Poels, chef van de Politie Limburg, is de drugscriminaliteit en de vervlechting van de onder- en bovenwereld.

Theo Bovens in De Stemming
Bovens: 'Eerder duidelijk moeten zijn over rol gouverneur'

Gouverneur Theo Bovens vindt dat hij, na een jaar van veel kritiek, eerder duidelijk had moeten zijn over de rol van de gouverneur.

Gedeputeerde: 'Limburgse logistieke sector blijft groeien'

Het lijdt geen twijfel dat de logistieke sector in Limburg de komende tijd verder zal groeien.

'Boek De Bokser gaat niet over Paul Bronzwaer'

Marcel Haenen vindt het vervelend dat er naar aanleiding van zijn biografie De Bokser over het leven van strafpleiter Max Moszkowicz senior een rel is ontstaan rond de Maastrichtse stadshistoricus Paul Bronzwaer.

Landelijk secretaris onderzoekt muiterij Limburgse SP

Het onderzoek naar de muiterij binnen de Limburgse SP wordt uitgevoerd door landelijk secretaris Lieke Smits. Ze wordt bijgestaan door Hans Boerwinkel, medewerker van de Tweede Kamerfractie.

Partij voor de Dieren: 'Wc-papier beter beschermd dan kippen'

Landbouwdieren krijgen geen enkele bescherming tegen stalbranden omdat de politiek dat tegenhoudt.

Stakende leraren rekenen op draagvlak bij ouders

Actiegroep PO in Actie is er vast van overtuigd dat ouders nog steeds massaal achter de stakingen van de basisschoolleraren staan.

PvdA-er Tonnaer: 'Lokale groei is de oplossing voor partij'

De Partij van de Arbeid (PvdA) moet vanuit onderop opnieuw opgebouwd worden. Dat is de enige remedie om de partij er weer bovenop te krijgen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app