Grenscontrole controle België Withuisveld (27 mrt 2020)

Mobiele controles in plaats van grensposten Voerstreek

De Belgische politie controleert vanaf maandag niet meer bij de grensovergang tussen Limburg en het Belgische De Plank en Withuis. Er worden wel nog mobiele controles uitgevoerd.

Belgische politie
Bestuurder onder invloed van drank en drugs gepakt bij grens

Een 33-jarige man uit Gulpen is maandagavond gepakt bij een controle in het Belgische gehucht De Plank, vlak over de grens bij Noorbeek.

Provincie wil verdere vertraging opknapbeurt N598 voorkomen

Het provinciebestuur wil de reconstructie van de provinciale weg N598 in twee fasen opknippen. Daarmee wil het bestuur verdere vertraging voorkomen.

Aangepast voorstel reconstructie N598 vertraagd

Een aangepast voorstel voor de reconstructie van de N598 laat nog wat langer op zich wachten.

Besluit over grensweg N598 naar De Plank uitgesteld

Een besluit over de reconstructie van de N598 tussen buurtschap De Hut bij Margraten en de Belgische grens bij het gehucht De Plank wordt met een kwartaal uitgesteld.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten