Race tegen de klok: Bavariawagen wordt afgeplakt

De Bavariawagen van B.C. De Brouwerij uit Oirlo die geweerd werd van deelname, kan door het aanbod van stickers toch deelnemen aan de optocht in Venray.

Bierkrattenwagen geweerd uit optocht: 'Te veel reclame'

Een speciale carnavalswagen, die gebouwd is met bijna 1000 kratjes bier, mag niet meetrekken in de grote optocht van Venray.

Collecte succesvol: omstreden carnavalslied toch opgenomen

De inzameling was een succes: het duo Goedzat uit Veulen heeft genoeg geld opgehaald om hun geweigerd 'drugslied' op te nemen. Ook De Piëlhaas deed een duit in het zakje.

Artiesten verdeeld over verbannen carnavalsnummer

Limburgse artiesten reageren verdeeld op het besluit van een Venrayse carnavalsvereniging om een liedje over drugs te weren.

Veulens duo gaat omstreden carnavalslied niet aanpassen

Het duo David en Coen uit Veulen gaat hun liedje Minimaal Maximaal definitief niet aanpassen.

Carnavalsoptocht Venray is komende zondag

De maandag afgelaste carnavalsoptocht in Venray is verplaatst naar aanstaande zondag.

Venray goed vertegenwoordigd op 'eigen' LVK

Venray is met negen liedjes goed vertegenwoordigd bij de inzendingen voor het LVK 2016.

De Piëlhaas komt met oude Venrayse vastelaovesliedjes

Vastelaovesvereniging De Piëlhaas in Venray brengt een usb-stick uit met alle Venrayse vastelaovesliedjes die zijn opgenomen tussen 1968 en 2014.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app