Veel lof voor 'Moszkowicz-serie', wel minder kijkers

Kijkers zijn vol lof over de tv-serie De Maatschap. De vierdelige reeks die losjes gebaseerd is op het leven van de familie Moszkowicz levert wel kijkcijfers in.

Omstreden Moszkowicz-serie opent met 622.000 kijkers

Voor de eerste aflevering VPRO-dramaserie De Maatschap, geïnspireerd op de Maastrichtse advocatenfamilie Moszkowicz, zaten woensdagavond 622.000 kijkers aan de buis gekluisterd.

Moszkowicz verliest ook in hoger beroep over televisieserie

De familie Moszkowicz is dinsdag opnieuw in het ongelijk gesteld door het Gerechtshof.

Moszkowicz-clan verliest kort geding om televisieserie

De Maastrichtse advocatenfamilie Moszkowicz heeft het kort geding over de uitzending van VPRO-dramaserie De Maatschap verloren.

Yehudi Moszkowicz
Moszkowicz-telg blijft strijden tegen tv-serie

Advocaat Yehudi Moszkowicz heeft zijn verzet tegen de aangekondigde VPRO-dramaserie De Maatschap nog niet opgegeven.

Moszkowicz moet verhoren over omstreden tv-serie stoppen

Yehudi Moszkowicz mag de medewerkers van tv-serie De Maatschap niet langer verhoren.

Moszkowicz-clan krijgt geen inzage in script De Maatschap

De makers van de VPRO-dramaserie De Maatschap hoeft het van oorsprong Maastrichtse advocatengeslacht Moszkowicz geen inzage te geven in (een deel van) het scenario. Dat is woensdag in hoger beroep geoordeeld.

Familie Moszkowicz gaat televisieserie te lijf

Twee telgen van het Maastrichtse advocatengeslacht Moszkowicz proberen een streep te zetten door de uitzending van televisieserie 'De Maatschap' door de VPRO.

Pierre Bokma speelt Moszkowicz in nieuwe dramaserie

Acteur Pierre Bokma kruipt volgend jaar voor een nieuwe televisieserie in de huid van voormalig advocaat Max Moszkowicz.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten