Overslaan en naar de inhoud gaan

De Limburger komt met dagelijkse Olympische Spelen-krant

Geplaatst opdinsdag 26 juli 2016 - 15:22

De Limburger komt vanaf 7 augustus dagelijks om 06:00 uur met een speciale digitale Olympische Spelen-krant. Ook verschijnen artikelen uit de krant binnenkort op Blendle.

Omdat veel wedstrijden in Rio gedurende de nacht plaatsvinden, krijgt de krant niet alle verhalen en uitslagen mee in de krant die 's morgens op de deurmat valt.

Speciale krant
Om toch compleet te zijn komt er zestien keer een speciale Olympische Spelen-krant (ook op zondagen). De deadline voor die krant ligt dagelijks om 04:45 uur zodat de artikelen 's morgens om 06:00 uur digitaal beschikbaar zijn. "
Zie het als een exclusief cadeautje voor onze abonnees, en zij die het willen worden", aldus lid van de hoofdredactie Branko Eijssen.

Blendle
Daarnaast verschijnen artikelen uit De Limburger binnenkort ook op Blendle. Bij het online-platform zijn praktisch alle Nederlandse kranten aangesloten en kan je - tegen betaling - losse artikelen lezen. De verhalen uit De Limburger gaan tussen de twintig en vijftig cent per artikel kosten, laat Eijssen weten.

Meer lezen over de digitale ontwikkelingen bij De Limburger? Klik dan hier.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Problemen met bezorging krant in Tegelen
Hoge ogen voor De Limburger bij Newspaper Awards
Oud-hoofdredacteur Limburgse kranten zegt abonnement op
Uitgever De Limburger voortaan Mediahuis Limburg
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen