Overslaan en naar de inhoud gaan

De Limburger komt met dagelijkse Olympische Spelen-krant

Geplaatst opdinsdag 26 juli 2016 - 15:22

De Limburger komt vanaf 7 augustus dagelijks om 06:00 uur met een speciale digitale Olympische Spelen-krant. Ook verschijnen artikelen uit de krant binnenkort op Blendle.

Omdat veel wedstrijden in Rio gedurende de nacht plaatsvinden, krijgt de krant niet alle verhalen en uitslagen mee in de krant die 's morgens op de deurmat valt.

Speciale krant
Om toch compleet te zijn komt er zestien keer een speciale Olympische Spelen-krant (ook op zondagen). De deadline voor die krant ligt dagelijks om 04:45 uur zodat de artikelen 's morgens om 06:00 uur digitaal beschikbaar zijn. "
Zie het als een exclusief cadeautje voor onze abonnees, en zij die het willen worden", aldus lid van de hoofdredactie Branko Eijssen.

Blendle
Daarnaast verschijnen artikelen uit De Limburger binnenkort ook op Blendle. Bij het online-platform zijn praktisch alle Nederlandse kranten aangesloten en kan je - tegen betaling - losse artikelen lezen. De verhalen uit De Limburger gaan tussen de twintig en vijftig cent per artikel kosten, laat Eijssen weten.

Meer lezen over de digitale ontwikkelingen bij De Limburger? Klik dan hier.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Problemen met bezorging krant in Tegelen
Hoge ogen voor De Limburger bij Newspaper Awards
Oud-hoofdredacteur Limburgse kranten zegt abonnement op
Uitgever De Limburger voortaan Mediahuis Limburg
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen