Overslaan en naar de inhoud gaan

De Limburger komt met dagelijkse Olympische Spelen-krant

Geplaatst opdinsdag 26 juli 2016 - 15:22

De Limburger komt vanaf 7 augustus dagelijks om 06:00 uur met een speciale digitale Olympische Spelen-krant. Ook verschijnen artikelen uit de krant binnenkort op Blendle.

Omdat veel wedstrijden in Rio gedurende de nacht plaatsvinden, krijgt de krant niet alle verhalen en uitslagen mee in de krant die 's morgens op de deurmat valt.

Speciale krant
Om toch compleet te zijn komt er zestien keer een speciale Olympische Spelen-krant (ook op zondagen). De deadline voor die krant ligt dagelijks om 04:45 uur zodat de artikelen 's morgens om 06:00 uur digitaal beschikbaar zijn. "
Zie het als een exclusief cadeautje voor onze abonnees, en zij die het willen worden", aldus lid van de hoofdredactie Branko Eijssen.

Blendle
Daarnaast verschijnen artikelen uit De Limburger binnenkort ook op Blendle. Bij het online-platform zijn praktisch alle Nederlandse kranten aangesloten en kan je - tegen betaling - losse artikelen lezen. De verhalen uit De Limburger gaan tussen de twintig en vijftig cent per artikel kosten, laat Eijssen weten.

Meer lezen over de digitale ontwikkelingen bij De Limburger? Klik dan hier.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Problemen met bezorging krant in Tegelen
Hoge ogen voor De Limburger bij Newspaper Awards
Krantenbezorgers Maastricht dreigen met staking
Hoofdredactie krant over Hessels: 'Trumpiaanse uitspraken'
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen