Overslaan en naar de inhoud gaan

De Limburger best vormgegeven krant

Geplaatst opzondag 19 november 2017 - 13:10

De Limburger is zondag uitgeroepen tot de best vormgegeven krant van Europa. De Limburgse krant kreeg de European Newspaper Award in de categorie regionale dagbladen.

De krant wordt geprezen om de nieuwe vormgeving die vorig jaar werd ingevoerd.

Visueel vormgegeven
In haar rapport stelt de jury dat De Limburger een "uitermate moderne en visueel vormgegeven voorpagina" presenteert. Ook varieert de krant met zijn opmaak en weet zo een eentonig uiterlijk te vermijden, aldus de jury.

Opgetogen en trots
Roy op het Veld en Bjorn Oostra, de beide hoofdredacteuren van De Limburger, zijn opgetogen en trots. "Een bekroning van het werk van heel veel bevlogen collega’s, die elke dag hun stinkende best doen om voor onze lezers de allerbeste krant te maken", aldus Op het Veld.

Er deden 185 kranten mee uit 27 landen. Vorig jaar won Het Parool de award in de categorie regionaal.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen