ANP-348895397

Overname NDC door Mediahuis in principe rond

De overname van mediagroep NDC door het Belgische Mediahuis, eigenaar van onder meer De Limburger, is zo goed als rond.

De Limburger (18 dec 2019)
Verlies voor uitgever van De Limburger

De uitgever van regionaal dagblad De Limburger heeft in 2019 een verlies van ruim zeven ton geleden.

Nabestaanden vertellen in Project 46
Journalistieke Tegel voor Project 46 van De Limburger

Journalisten van De Limburger hebben met Project 46 een Tegel gewonnen. Journalisten Judith Janssen en Rik van Hulst kregen de prijs in de categorie Regiojournalistiek.

stock coronavirus krantenkop krant
Regeringspartijen willen hulp voor lokale en regionale krant

De coalitiepartijen willen dat het kabinet lokale en regionale kranten gaat steunen. De Nederlandse Nieuwsbladenpers (NNP) stuurde deze week een brandbrief aan de regering.

De Limburger (18 dec 2019)
'De Limburger zakt onder 100.000 abonnees'

De Limburger telt doordeweeks soms minder dan 100.000 abonnees.

Roy op het Veld
Hoofdredacteur Roy op het Veld verlaat De Limburger

Hoofdredacteur Roy op het Veld heeft besloten zijn functie bij De Limburger neer te leggen. Mede-hoofdredacteur Bjorn Oostra zal zijn taken overnemen.

Monument Jordy van Werven in podcast krant (26 nov 2019)
Nabestaanden verkeersdoden: 'Had groot nieuws moeten zijn'

Dagblad de Limburger heeft 46 verhalen opgetekend over Limburgers die bij een verkeersongeval om het leven zijn gekomen. De verhalen komen vaak met niet meer dan een paar regels in de krant.

Toos en Henk 5000
Toos en Henk 5000 keer in de krant

Voor de vijfduizendste keer staan Toos en Henk zaterdag in de krant. De cartoon is een creatie van de Maastrichtse beeldend kunstenaar Paul Kusters.

Maurice Ubags
Maastrichtenaar Ubags nieuwe directeur Mediahuis Limburg

Maurice Ubags (51) is benoemd tot nieuwe directeur van Mediahuis Limburg, uitgever van onder meer De Limburger.

Ollongren wil opheldering Bovens over inhuren (ex-)politici

Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken heeft gouverneur Theo Bovens, commissaris van de Koning, om opheldering gevraagd naar aanleiding van berichtgeving over het toekennen door het provinciebestuur van baantjes aan ex-politici

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten