Roda Mauricio Garcia de la Vega

Boze Roda-supporters vrijuit: De la Vega teleurgesteld

Het Openbaar Ministerie gaat niemand vervolgen voor de gebeurtenissen tijdens de wedstrijd Roda JC-Sparta, vorig jaar september. In de rust van die wedstrijd werd de toenmalige eigenaar, Maurizio de la Vega, door fans het stadion uitgezet. De la Vega deed aangifte, maar het Openbaar Ministerie (OM) komt tot de conclusie dat er geen strafbare feiten zijn gepleegd.

Mauricio Garcia de la Vega 27 sep 2019
KNVB: ‘Situatie Roda JC is zorgwekkend’

De KNVB maakt zich zorgen over de situatie bij Roda JC en gaat als bemiddelaar in gesprek met de club.

Roda JC protest supporters Parkstad Limburg Stadion (27 sep 2019)
Nieuwe klap noodlijdend Roda JC: drie punten in mindering

Roda JC heeft een nieuwe tik moeten incasseren. Voetbalbond KNVB heeft de club bestraft met puntenaftrek. De club uit Kerkrade moet drie punten inleveren.

Mauricio Garcia de la Vega
Personeel Roda blijft voorlopig thuis

De personeelsleden van Roda die afgelopen maandag gezamenlijk hun werk hebben neergelegd, zijn voorlopig niet van plan om hun werkzaamheden in het Parkstad Limburg Stadion te hervatten.

De la Vega: 'Men wil onrust rond mijn persoon creëren'

De Mexicaanse eigenaar van Roda JC, Mauricio Garcia de la Vega heeft vrijdagavond gereageerd op het kritische artikel dat NRC over hem publiceerde.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten