VVV Venlo - ADO Den Haag Evert Linthorst

VVV wil eerst punten, dan pas complimenten

In de thuiswedstrijd tegen Ajax zal VVV-Venlo alles op alles zetten om punten te pakken. Ook al vinden critici in Nederland de speelwijze vaak te negatief. Daar ligt trainer Hans de Koning niet wakker van.

Covebo Stadion De Koel VVV-Venlo Venlo tribune
VVV-Venlo: niet alle seizoenkaarthouders bij ieder thuisduel

VVV-Venlo verwacht dat elke seizoenkaarthouder in het nieuwe seizoen niet alle, maar ongeveer de helft van de thuiswedstrijden in de Koel kan bezoeken.

Covebo Stadion De Koel VVV-Venlo
VVV-Venlo oefent tegen Borussia Mönchengladbach

VVV-Venlo sluit het oefenprogramma af op vrijdag 4 september met een wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. De wedstrijd wordt gespeeld om de Herman Teeuwen Memorial.

Covebo Stadion De Koel VVV-Venlo Venlo tribune
Jong Oranje speelt EK-kwalificatiewedstrijd in Venlo

Jong Oranje speelt op donderdag 8 oktober een EK-kwalificatiewedstrijd in Venlo. Jong Gibraltar is de tegenstander in De Koel.

Kunstgras maaien VVV-Venlo 13 mei 2020
VVV-Venlo maait kunstgras in De Koel

VVV-Venlo is woensdagochtend begonnen met het weghalen van het kunstgras in stadion De Koel.

vvv
Clubliefde voor Shirts: VVV-Venlo

In onze miniserie 'Clubliefde voor Shirts' gaan wij op zoek naar de mooiste, kleurrijkste of de meest bijzondere shirts van de vier profclubs die onze provincie rijk is. Voor het laatste deel van deze serie gingen we op bezoek bij Peter Janssen in Horst.

Uitvak VVV-Venlo De Koel VVV-PSV 19 jan 2020
Supporters PSV woest om beslagen glas De Koel

PSV-supporters die zondag met hun club zijn meegereisd naar Venlo voor de wedstrijd tegen VVV, hebben vanuit het uitvak amper zicht op de grasmat in De Koel.

VVV houdt lang stand tegen Ajax, maar verliest met 4-1

VVV Venlo heeft in eigen huis een stevige nederlaag geleden tegen Ajax.

De Koel in Duitse sferen voor training Mannschaft

VVV-stadion De Koel is klaargestoomd voor de Duitse ploeg. Het nationale elftal van onze oosterburen werkt een paar trainingen af op een bijveld van de Venlonaren.

Vier supporters opgepakt tijdens VVV-Feyenoord

Vier supporters zijn zondag na afloop van de wedstrijd VVV-Feyenoord opgepakt. De Mobiele Eenheid (ME) moest ingrijpen, omdat de sfeer rondom stadion De Koel grimmig was.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten