Luc Volders (18 aug 2020)

Luc Volders stopt als wethouder in Meerssen

Luc Volders stopt als wethouder van de gemeente Meerssen. Hij heeft dinsdag zijn ontslag ingediend bij de gemeenteraad.

Luc Volders Meerssen
Meerssense wethouder Volders getroffen door hersenbloeding

Wethouder Luc Volders van Meerssen is maandagochtend getroffen door een hersenbloeding.

Carnavalisten in de clinch met Max Verstappen om liedje

Zanggroep De Kloomp uit Meerssen heeft zich de woede van Max Verstappen en diens management op de hals gehaald. Reden is het door De Kloomp geproduceerde nummer 'Max Verstappe'

Zanggroep maakt lied over Tom Dumoulin

De Tom Dumoulin-manie in Limburg bereikt langzamerhand een kookpunt.

Carnavalsact wilde niemand kwetsen met omstreden oproep

Het Meerssense carnavalsgezelschap De Kloomp wilde niemand kwetsen met de omstreden Facebook-oproep 'poseer met een neger'.

Omstreden oproep carnavalsclub: 'Poseer met een neger'

Carnavalsact De Kloomp uit Meerssen heeft een wel heel opmerkelijke oproep geplaatst.

LVK-artiesten werken samen tegen stemmenronselarij

Ieder jaar roepen artiesten hun fans op te stemmen voor een plek in de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoers LVK.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten