Overslaan en naar de inhoud gaan

De jas kan even in de kast, hoge temperaturen verwacht

Geplaatst opvrijdag 13 april 2018 - 6:27

In het weekend en tijdens het grootste deel van volgende week worden er hoge temperaturen voor de tijd van het jaar verwacht: meer dan 20 graden.

Dit meldt Meteo Limburg.

Warm
Zaterdag en zondag stijgt het kwik tot ongeveer 20 graden. Na het weekend wordt het nog warmer. Woensdag kan het voor het eerst zomers warm worden met (ruim) 25 graden worden.

Mist
Het is vrijdagmorgen wel oppassen geblazen. In grote delen van Noord- en Midden- Limburg is er kans op flinke dichte mist.

Een uitgebreid weerbericht lees je op 1limburg.nl/weer.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen