Gedeelte zwembad De IJzeren Man weer open voor publiek

Een deel van zwembad De IJzeren Man in Weert is dinsdag weer open gegaan voor het publiek. Het bad werd vorig week gesloten nadat er roest op de dakconstructie werd ontdekt.

Roest in De IJzeren Man in Weert: zwembad dicht

De gemeente Weert heeft zwembad De IJzeren Man per direct gesloten. Bezoekers en personeel lopen gevaar omdat er roest in constructies is ontdekt.

Oproer door lastige badgast in Weert

Een vervelende badgast heeft de politie in Weert een boel werk bezorgd.

Kind (3) gered uit buitenbad Weert

Een 3-jarig kind is woensdagmiddag in Weert uit het water gered.

Syrische vrouw slaagt voor opleiding tot badmeester

Een Syrische vrouw is in Weert geslaagd voor de opleiding tot badmeester.

Syrische badmeester houdt oogje in het zeil bij zwembad

Bij zwembad de IJzeren man in Weert werkt een Syrische vrijwilligster die asielzoekers moet wijzen op de gevaren van het water.

Kind onwel in zwembad De IJzeren Man

Een kind is zondagochtend per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht nadat het onwel was geworden tijdens het zwemmen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten