De heus veevoer veevoeder stankoverlast

Stinkfabriek De Heus draait weer op oude productiecapaciteit

Veevoederbedrijf De Heus, dat al jaren zorgt voor stankoverlast, mag de productie van veevoer op het fabriekscomplex in Maasbracht voorlopig laten doorgaan tot 500.000 ton per jaar.

Vreugde en twijfel na uitspraak stinkfabriek De Heus

Actiegroep Stankoverlast De Heus is blij met de uitspraak van de rechtbank, die de nieuwe vergunning van de veevoederfabriek in Maasbracht heeft teruggedraaid.

Rechter zet streep door vergunning stinkfabriek De Heus

De rechtbank in Roermond heeft een streep gezet door de nieuwe vergunning voor de beruchte stinkfabriek De Heus in Maasbracht.

Maasgouw legt vergunning stinkfabriek neer bij rechter

Maasgouw wil met een gang naar de rechter paal en perk stellen aan de stank die wordt verspreid door veevoerfabriek De Heus in Maasbracht.

Zomer vol stank dreigt in Maasbracht

Er dreigt opnieuw een zomer met stankoverlast voor de omwonenden van veevoederfabriek De Heus in Maasbracht.

Stinkfabriek De Heus vangt bot bij rechter

De aangepaste voorschriften in de vergunning van veevoederbedrijf De Heus in Maasbracht zijn niet te streng.

Provincie wacht met vergunning voor veevoederbedrijf

Het provinciebestuur wacht met het verlenen van een nieuwe vergunning aan veevoederbedrijf De Heus in Maasbracht tot na een informatie-avond voor omwonenden.

Politiek worstelt met vergunning stinkfabriek De Heus

De provinciale politiek worstelt met een nieuwe vergunning voor veevoederbedrijf De Heus in Maasbracht.

Definitieve vergunning voor veevoederbedrijf De Heus

Het provinciebestuur verleent veevoederbedrijf De Heus in Maasbracht eind september definitief een nieuwe vergunning.

Plan tegen stankoverlast van veevoederfabriek

D66-gedeputeerde Hans Teunissen komt binnen 3 tot 4 weken met een plan van aanpak en een tijdschema voor het terugdringen van de forse stankoverlast van veevoederbedrijf De Heus in Maasbracht.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten