Overslaan en naar de inhoud gaan

De herfst is begonnen: Komende dagen nat en en fris

Geplaatst opmaandag 11 september 2017 - 6:54

Officieel gaat de herfst in op 21 september, maar daar lijken de weergoden geen boodschap aan te hebben. De komende dagen worden nat en fris.

Volgens Meteo Limburg wordt het dan ook kouder dan normaal in deze tijd van het jaar.

Wolken en wind
De maandag begint droog, maar in de loop van de middag gaat het regenen. In de avond gaat het zelfs langere tijd regenen. Het wordt hooguit 18 graden bij een matige tot vrij krachtige wind.

Onstuimig weer
De rest van de week wordt het niet veel beter. Dinsdag vallen er enkele buien en is er zelfs kans op onweer. Woensdag en donderdag gaat het flink waaien. Tijdens dit onstuimige weer worden ook regenbuien verwacht. Vanaf vrijdag gaat de wind een beetje liggen. Wel blijft het wisselvallig weer.

Lees hier het uitgebreide weerbericht.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen