Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

De grootste lekke kerstbal ter wereld

Geplaatst opmaandag 22 september 2014 - 16:34

“Het was lachen, gieren, brullen vorig jaar met kerst”, vertelt Natasja Bartholomé uit Heerlen. De grootste kerstbal ter wereld werd in Heerlen geplaatst. Een probleempje: de bal ging om de haverklap lek.

Record
"Sommige mensen kwamen speciaal naar Heerlen om de in doorsnee 8 meter grote kerstbal te bekijken", vertelt Natasja. De reusachtige bal nam het wereldrecord ‘grootste kerstbal’ over van Sint Petersburg. Best bijzonder dus.

"Het was dan wel jammer voor toeristen dat de kerstbal lek was", zegt Natasja. "Maar ik moest er eigenlijk vooral om lachen, want het stond zo gek, zo’n lekke kerstbal."

Volgend jaar weer!
"De kerstbal maakte het kerstsfeertje in de stad helemaal af", zegt Natasja. Ze zou het geweldig vinden als de mega kerstbal dit jaar weer terugkomt naar Heerlen. Maar of dat ook echt gaat gebeuren, dat is nog niet duidelijk.

Ook iets meegemaakt? Laat het ons weten!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Gerelateerde berichten

Grote kerstbal Heerlen kampt met gebreken
Opruimen, die plastic soep!
Marketingoorlog Maastrichtse supermarkten?
Je koopt toch geen kapotte fiets?
Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit