Overslaan en naar de inhoud gaan

De grootste lekke kerstbal ter wereld

Geplaatst opmaandag 22 september 2014 - 16:34

“Het was lachen, gieren, brullen vorig jaar met kerst”, vertelt Natasja Bartholomé uit Heerlen. De grootste kerstbal ter wereld werd in Heerlen geplaatst. Een probleempje: de bal ging om de haverklap lek.

Record
"Sommige mensen kwamen speciaal naar Heerlen om de in doorsnee 8 meter grote kerstbal te bekijken", vertelt Natasja. De reusachtige bal nam het wereldrecord ‘grootste kerstbal’ over van Sint Petersburg. Best bijzonder dus.

"Het was dan wel jammer voor toeristen dat de kerstbal lek was", zegt Natasja. "Maar ik moest er eigenlijk vooral om lachen, want het stond zo gek, zo’n lekke kerstbal."

Volgend jaar weer!
"De kerstbal maakte het kerstsfeertje in de stad helemaal af", zegt Natasja. Ze zou het geweldig vinden als de mega kerstbal dit jaar weer terugkomt naar Heerlen. Maar of dat ook echt gaat gebeuren, dat is nog niet duidelijk.

Ook iets meegemaakt? Laat het ons weten!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Grote kerstbal Heerlen kampt met gebreken
Opruimen, die plastic soep!
Marketingoorlog Maastrichtse supermarkten?
Je koopt toch geen kapotte fiets?
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV