PI Sittard gevangenis Geerhorst

Personeel gevangenis blust brandje in cel

Een gedetineerde van de gevangenis in Sittard heeft donderdagavond brand gesticht in zijn cel.

PI Sittard gevangenis Geerhorst
Gevangenen aan de bak voor productie mondkapjes

Gedetineerden in de Sittardse gevangenis gaan mondkapjes maken.

Incident met gevaarlijke stoffen in Geerhorst Sittard (22 juli 2019)
Brandweer rukt uit voor lekkende koelkast in gevangenis

De brandweer is maandagavond gealarmeerd voor een incident met gevaarlijke stoffen in gevangenis de Geerhorst in Sittard.

Smokkelwaar in gevangenissen: 'Blijft kat-en-muisspel'

Het blijft lastig om smokkelwaar uit gevangenissen te weren. Bij de Geerhorst in Sittard zijn dit jaar al 24 telefoons en 28 drugsvondsten gedaan, ondanks de nodige maatregelen om dit tegen te gaan.

Gevangenis Sittard gebruikt voor distributie drugs

In de gevangenis in Sittard is een pakket onderschept met tientallen xtc-pillen, blokjes hasj en een mobiele telefoon.

Mega-controle in Sittardse gevangenis, bezoek niet welkom

In de PI Sittard wordt vrijdag een grootschalige zoekactie gehouden. Alle cellen worden helemaal uitgekamd om te controleren of er verboden spullen liggen.

Gevangenis treft extra maatregelen na vondst telefoons

Gevangenis De Geerhorst in Sittard heeft extra maatregelen getroffen nadat er veertien mobiele telefoons in de bajes werden gevonden.

Veertien mobiele telefoons gevonden in gevangenis

In gevangenis De Geerhorst in Sittard loopt een onderzoek door het ministerie van Veiligheid en Justitie nadat er bij een zoekactie veertien mobiele telefoons zijn gevonden.

Wim Kieft bezoekt gevangenis in Sittard

Oud-voetballer Wim Kieft heeft donderdag een lezing gegeven in gevangenis in Sittard.

Gevangene verwond met schaar

Een gevangene in de penitentiaire inrichting De Geerhorst in Sittard is dinsdagochtend door een medegedetineerde verwond met een schaar.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten