Overslaan en naar de inhoud gaan

De finalisten van 'As ich mer danse kin' zijn bekend

Geplaatst opmaandag 19 augustus 2019 - 18:30

De zes finalisten van de nieuwe danswedstrijd 'As ich mer danse kin' zijn maandagavond bekendgemaakt.

Dat gebeurde live op de L11 Alaaf Facebook.

Selectiejury
Een selectiejury koos de volgende zes dansgroepen die op 28 september het podium van de Maastrichtse Muziekgieterij beklimmen om het tegen elkaar op te nemen: dansgroep Jump (Eijsden-Margraten), Moves 102 (Venlo) , Showgroep Let's Do It! (Meijel), Swing 2B fit (Valkenburg), The Movement (Roermond) en Urban Dance Factory (Sittard). In de jury zitten Kevin Hellenbrand, Helma Lousberg en Tamara Janssen.

11devande11de
De winnende groep mag dansen op de 11devande11de tijdens de opening van de Limburgse vastelaovend in Maastricht op maandag 11 november 2019. De winnaars van de publieksprijs mogen hun danskunsten vertonen op de Brand Beer Boetegewoeëne Boetezitting op vastelaoveszaterdag in Venlo. Naast de dansgroepen treden ook Marleen Rutten, Spik & Span en Andy & Roy op tijdens de finale.

'As ich mer danse kin' is een initiatief van de Sjeng Kraft Kompenei in samenwerking met de Muziekgieterij en L1. De kaartverkoop is inmiddels gestart via de site van de Sjeng Kraft Kompenei.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen