Overslaan en naar de inhoud gaan

Datingavond voor in oma Marjan geïnteresseerde opa's

Geplaatst opwoensdag 4 januari 2017 - 10:08

Bij de kinderen en kleinkinderen van oma Marjan uit Munstergeleen hebben zich al vijftien 'potentiële opa's' gemeld, die een date met de 62-jarige dame willen.

Maar om zeker te zijn dat de Munstergeleense niemand over het hoofd ziet, wordt er nog een ontmoetingsavond georganiseerd om te speeddaten. Dat zei oma Marjan (62) woensdagochtend in een interview met L1.

Gezelschap
Marjans kleinkinderen Julian (13), Indy (12), Lucas (9) en Lora (2) deden via de lieftallige website omazoekteenopa een oproep om een opa voor hun alleenstaande oma te vinden. Marjan is al 7 jaar alleen, maar wil wat gezelschap. Ze heeft al van alles geprobeerd, maar allemaal zonder succes. "Na zeven jaar was ik het alleen zijn moe en mijn kinderen hebben daar lucht van gekregen. Ik ben op datingsites geweest, maar dat was het ook niet", aldus Marjan.

Lees ook: Ontroerend: kleinkinderen zoeken opa voor hun oma

Ontmoetingsavond
"Er zijn nu 15 serieuze reacties", vertelt ze. Wat de geïnteresseerde opa's schrijven, weet ze niet. "Er komt nog zo veel binnen dat mijn dochter en schoondochter bedacht hebben om een onmoetingsavond te organiseren." De datingavond wordt op 14 februari georganiseerd. Heel toepasselijk, aangezien het dan Valentijnsdag is.

Lees ook: Oma zoekt opa: 'De reacties stromen binnen'

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen