Overslaan en naar de inhoud gaan

Dating-oma Marjan nog altijd gelukkig in de liefde

Geplaatst opwoensdag 27 december 2017 - 11:00

Precies één jaar nadat de kleinkinderen van oma Marjan L'Espoir uit Munstergeleen de speciale website www.omazoekteenopa.nl voor haar oprichtten, is zij nog altijd gelukkig in de liefde.

Oma Marjan groeide in januari van dit jaar uit tot het boegbeeld van alleenstaande ouderen die graag een (nieuwe) partner zouden wensen.

Anoniem
Het leverde haar landelijke aandacht in de media op en ze kon in haar eigen omgeving niet meer anoniem over straat. Inmiddels zet Marjan zich in voor andere ouderen die op zoek zijn naar een relatie.

Hartstikke gelukkig
"Ik realiseer me nu dat ik veel eerder op zoek had moeten gaan naar een nieuwe partner. Ik ben hartstikke gelukkig. Ik geniet veel meer van het leven, wil allemaal leuke dingen doen. Math vindt me soms nog een beetje hyperactief, maar ja, ik moet de nodige tijd inhalen."

Veranderd
Ook het leven van de 'nieuwe opa' Math is flink veranderd. "Je krijgt er een hele familie met kinderen en kleinkinderen bij. Dat is fantastisch. Vanwege alles wat je in het verleden hebt meegemaakt, ben je in het begin wel een beetje terughoudend. Je hebt toch de angst dat je dat allemaal weer verliest."

L1 blikt terug op bijzondere en opmerkelijke momenten van 2017. Hoe is het met? De serie is te zien van 27 t/m 31 december in het L1NWS en op L1.nl/jaaroverzicht2017.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen