Overslaan en naar de inhoud gaan

Dating-oma Marjan nog altijd gelukkig in de liefde

Geplaatst opwoensdag 27 december 2017 - 11:00

Precies één jaar nadat de kleinkinderen van oma Marjan L'Espoir uit Munstergeleen de speciale website www.omazoekteenopa.nl voor haar oprichtten, is zij nog altijd gelukkig in de liefde.

Oma Marjan groeide in januari van dit jaar uit tot het boegbeeld van alleenstaande ouderen die graag een (nieuwe) partner zouden wensen.

Anoniem
Het leverde haar landelijke aandacht in de media op en ze kon in haar eigen omgeving niet meer anoniem over straat. Inmiddels zet Marjan zich in voor andere ouderen die op zoek zijn naar een relatie.

Hartstikke gelukkig
"Ik realiseer me nu dat ik veel eerder op zoek had moeten gaan naar een nieuwe partner. Ik ben hartstikke gelukkig. Ik geniet veel meer van het leven, wil allemaal leuke dingen doen. Math vindt me soms nog een beetje hyperactief, maar ja, ik moet de nodige tijd inhalen."

Veranderd
Ook het leven van de 'nieuwe opa' Math is flink veranderd. "Je krijgt er een hele familie met kinderen en kleinkinderen bij. Dat is fantastisch. Vanwege alles wat je in het verleden hebt meegemaakt, ben je in het begin wel een beetje terughoudend. Je hebt toch de angst dat je dat allemaal weer verliest."

L1 blikt terug op bijzondere en opmerkelijke momenten van 2017. Hoe is het met? De serie is te zien van 27 t/m 31 december in het L1NWS en op L1.nl/jaaroverzicht2017.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen