Overslaan en naar de inhoud gaan

Dating-oma Marjan nog altijd gelukkig in de liefde

Geplaatst opwoensdag 27 december 2017 - 11:00

Precies één jaar nadat de kleinkinderen van oma Marjan L'Espoir uit Munstergeleen de speciale website www.omazoekteenopa.nl voor haar oprichtten, is zij nog altijd gelukkig in de liefde.

Oma Marjan groeide in januari van dit jaar uit tot het boegbeeld van alleenstaande ouderen die graag een (nieuwe) partner zouden wensen.

Anoniem
Het leverde haar landelijke aandacht in de media op en ze kon in haar eigen omgeving niet meer anoniem over straat. Inmiddels zet Marjan zich in voor andere ouderen die op zoek zijn naar een relatie.

Hartstikke gelukkig
"Ik realiseer me nu dat ik veel eerder op zoek had moeten gaan naar een nieuwe partner. Ik ben hartstikke gelukkig. Ik geniet veel meer van het leven, wil allemaal leuke dingen doen. Math vindt me soms nog een beetje hyperactief, maar ja, ik moet de nodige tijd inhalen."

Veranderd
Ook het leven van de 'nieuwe opa' Math is flink veranderd. "Je krijgt er een hele familie met kinderen en kleinkinderen bij. Dat is fantastisch. Vanwege alles wat je in het verleden hebt meegemaakt, ben je in het begin wel een beetje terughoudend. Je hebt toch de angst dat je dat allemaal weer verliest."

L1 blikt terug op bijzondere en opmerkelijke momenten van 2017. Hoe is het met? De serie is te zien van 27 t/m 31 december in het L1NWS en op L1.nl/jaaroverzicht2017.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen