Rapper 'Yeah' Sjors gaat op date

Rapper Sjors nodigt meiden uit om met hem op date te gaan.

Veel reacties op dating-app van oma Marjan

Een tiental mensen heeft zich bij de redactie van L1 gemeld om toegevoegd te worden aan de appgroep van oma Marjan uit Munstergeleen.

Oma Marjan helpt voortaan ouderen aan de man/vrouw

Nadat ze zelf dankzij een oproep door haar kleinkinderen aan de man is geraakt, wil oma Marjan (63) uit Munstergeleen ook andere vrijgezelle senioren aan een partner helpen.

Tientallen dates voor vrijgezelle oma na oproep kleinkinderen

Een kleine veertig mannen en vrouwen op leeftijd hebben zich aangemeld voor de datingavond van Oma Marjan op Valentijnsdag.

Datingavond voor in oma Marjan geïnteresseerde opa's

Bij de kinderen en kleinkinderen van oma Marjan uit Munstergeleen hebben zich al vijftien 'potentiële opa's' gemeld, die een date met de 62-jarige dame willen.

Oma Zoekt Opa
Oma zoekt opa: 'De reacties stromen binnen'

Het lijkt erop dat het Julian (13), Indy (12), Lucas (9) en Lora (2) gaat lukken om een opa voor hun oma te vinden.

Ontroerend: kleinkinderen zoeken opa voor hun oma

Het is nu al het meest vertederende goede voornemen van 2017. Oma Marjan (62) uit Munstergeleen is al ruim zeven jaar alleen en dat vinden haar vier kleinkinderen maar zielig.

Open Universiteit komt met datingplatform voor studenten

De Open Universiteit in Heerlen gaat een datingplatform starten via de online omgeving yOUlearn. De naam is toepasselijk; l'amOUr.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten