Video: Slippertje scheurende Civic eindigt in vangrail

Een op z'n zachtst gezegd onnodige inhaalactie op een oprit van de A73 in Venlo is een automobilist duur komen te staan.

Verkeersruzie Tegelen gaat viral

Een verkeersruzie in Tegelen is vrijdagmiddag door een andere verkeersdeelnemer gefilmd, gedeeld op Facebook en viral gegaan.

Dashcamfilmpje toont dollemansrit en crash A76

Het ongeluk waarbij dinsdagavond laat een auto onderaan het talud van de A76 belandde, lijkt te zijn veroorzaakt door overmatig alcoholgebruik van de bestuurder.

Dashcam-filmpje: ruzie in auto zorgt voor ongeluk

Een ongeluk in Landgraaf van vlak voor kerst is vastgelegd door een dashcam.

Dashcam filmt glijpartij en botsing op spekgladde A2

Door extreme gladheid gebeurden er zaterdag veel ongelukken op de Limburgse wegen. Een dashcam filmde deze glijpartij en botsing op de spekgladde A2.

Dashcam filmt hoe auto over de kop slaat op A2

Op de A2 tussen Weert en Eindhoven zijn dinsdagmiddag twee auto's op elkaar gebotst. Eén van de personenauto's sloeg vervolgens over de kop. Een dashcam filmde het ongeval.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten