Das haalt pastorie overhoop en veroorzaakt waterlek

De pastorie in Sevenum is in de nacht van maandag op dinsdag overhoop gehaald door een das. In eerste instantie werd gedacht dat een inbreker had huis gehouden in het pand, maar een das bleek de boosdoener.

Das geeft brandweer in Epen handenvol werk

In een schuurtje in Epen heeft vermoedelijk een das de brandweer flink aan het werk gezet met omgekiepte zakken met verdacht poeder.

Aanrijding met das: treinverkeer tijdje plat

Het treinverkeer rond Maastricht heeft zaterdagavond laat een tijdje stilgelegen.

Dassenfamilie moet verhuizen vanwege nieuwe weg

De dassenfamilie, die vlak bij de Wirosingel in Roermond woont, moet verhuizen voor de reconstructie van de N280 in Roermond.

Oproep: stop met vernielen van dassenburchten

De Limburgse politie roept samen met de provincie het publiek op te stoppen met het vernielen van dassenburchten.

Camerabewaking bij bedreigde dassenburchten

De Stichting Das en Boom maakt zich grote zorgen over de dassen in Limburg.

Strafrechtelijk onderzoek naar vernieling dassenburcht

Er komt een strafrechtelijk onderzoek naar de vernieling van een dassenburcht, vorige maand in Maastricht.

Jonge das doet dutje in kelder in Kanne

Een inwoner van Kanne, vlak over de grens bij Maastricht, heeft de afgelopen week een bijzondere gast gehad. Een jonge das kwam dagelijks een dutje doen in zijn kelder.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten