Overslaan en naar de inhoud gaan

Daryl Werker vervolgt loopbaan in Griekenland

Geplaatst opmaandag 12 oktober 2020 - 21:46

Voetballer Daryl Werker verkast naar Griekenland. De verdediger tekent een 1-jarig contract bij AO Xanthi, dat uitkomt op het tweede niveau in Griekenland.

Werker had tot afgelopen seizoen een overeenkomst met Roda JC, de club waar hij zijn opleiding genoot. Afgelopen zomer kwam het niet tot een nieuw contract tussen Werker en de club uit Kerkrade. Nu verhuist hij naar Griekenland.

Oude bekende
De voetballer was afgelopen weken nog op proef in Noorwegen en hield zijn conditie op peil in Maastricht, bij MVV. Bij zijn nieuwe club AO Xanthi ontmoet hij de Nederlandse aanvaller Randy Wolters. Voormalig doelman van Roda JC Zjelko Kalac is daar keeperstrainer. De ploeg, onder leiding van Anthony Popovic, staat op dit moment op de zevende plek in de Griekse Super League 2.

Loopbaan
Daryl Werker begon zijn voetballoopbaan bij RKMVC in zijn geboorteplaats Mechelen. De 26-jarige verdediger doorliep de jeugdopleiding van Roda JC en speelde tussen 2013 en 2020 in totaal 185 wedstrijden. In 2016 speelde hij een half jaar op huurbasis voor MVV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen