Overslaan en naar de inhoud gaan

Daryl Werker kijkt in Griekenland naar Limburgse derby

Geplaatst opzaterdag 14 november 2020 - 15:31

Het liefst had Daryl Werker vanavond in het Parkstad Limburg Stadion gespeeld in de derby tussen Roda JC en MVV. Maar hij speelt nu bij Xanthi FC in de Griekse Tweede Divisie en bekijkt de derby op tv.

L1 sprak met Daryl Werker in aanloop naar de derby.

Noorse club
"Ik was graag bij Roda JC gebleven, maar voor een goed huwelijk moet je twee partijen hebben. En dat zat er afgelopen zomer niet in", zo laat Daryl Werker weten vanuit zijn Griekse hotelkamer. Zijn contract werd niet verlengd, hij was bijna rond met een Noorse club, hield zijn conditie op peil bij MVV maar speelt nu dus in Griekenland.

Video: L1

Loopbaan
Daryl Werker, geboren in Mechelen, speelde meer dan 100 wedstrijden voor Roda JC en had tussendoor een uitstapje naar MVV. In Maastricht speelde hij 31 keer. In Griekenland speelt hij nu samen met landgenoot Randy Wolters. Oud-Roda doelman Zjelko Kalac is één van de trainers van Werker.

Corona
Overigens kwam Werker nog geen enkele keer in actie in het groen-zwart van zijn nieuwe werkgever en dat heeft alles te maken met Covid-19. In Griekenland geldt een volledige lockdown en dat legt ook het Griekse voetbal lam.

Live
De aftrap van Roda JC - MVV is vanavond om 21:00 uur en live te volgen bij L1 Sportradio. Dat programma begint al om 20:00 uur met een uitgebreide voorbeschouwing.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen