Overslaan en naar de inhoud gaan

Dartster Anca Zijlstra wil naar Lakeside

Geplaatst opwoensdag 7 oktober 2015 - 17:37

Dartster Anca Zijlstra uit Heerlen probeert zich deze week te plaatsen voor het prestigieuze toernooi van Lakeside.

Zijlstra moet een plek afdwingen tijdens The Winmau World Masters in de Britse havenstad Hull. Als dat lukt dan komt er een droom uit voor de Nederlands kampioene. "Dat is het hoogst haalbare voor een dartster."

Zijlstra heeft in café Het Volkshuis in Heerlen haar vaste trainingsplek. De laatste weken heeft ze daar veel getraind met haar clubgenoten.

Meer aandacht
Zijlstra hoopt dat er door haar prestaties meer aandacht voor het vrouwendarts komt. "Mannen in de wereldtop kunnen er van leven, vrouwen niet. En dat terwijl de kosten bij de vrouwen even hoog zijn. Wij moeten net zo goed de reis met overnachting betalen."

Het toernooi in Hull duurt nog tot en met zondag. Het beroemde Lakeside-toernooi is van 2 januari tot 10 januari.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Heerlense Anca Zijlstra debuteert op Lakeside
Anca Zijlstra strandt in kwartfinale Lakeside
Dartster Anca Zijlstra strandt in eerste ronde van WK
Dartster Anca Zijlstra door naar kwartfinale Lakeside
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen