Twan (16) laat blinden en slechtzienden gronddarten

De zestienjarige Twan Driessen pleit voor een Gronddart-kampioenschap. Twan is vanaf zijn geboorte blind en darts is zijn grote passie.

Goud en brons voor dartster Anca Zijlstra op WK

De Heerlense Anca Zijlstra heeft op het wereldkampioenschap darts in Japan, van dartsbond WDF, een gouden en bronzen medaille veroverd.

Fans enthousiast op Dutch Darts Masters in Maastricht

Darter Jelle Klaasen is in de tweede ronde uitgeschakeld op de Dutch Darts Masters in Maastricht. Hij verloor van de Pool Ratajski Krzysztof met 6-3.

Dartster Anca Zijlstra strandt in eerste ronde van WK

Dartster Anca Zijlstra uit Heerlen is er niet in geslaagd de kwartfinale het WK te bereiken.

Jerry Hendriks apetrots op Van Gerwen

Darter Jerry Hendriks uit Venlo is apetrots op zijn collega Michael van Gerwen.

Wereldkampioen Michael van Gerwen naar Maastricht

Dartsliefhebbers in Limburg opgelet. Michael van Gerwen komt in september naar Maastricht.

Darter Jerry kan wel lachen om 'Louis van Gaal-momentje'

Jerry Hendriks moest op het WK darts in Londen al na de eerste ronde naar huis, maar aan het einde van de avond was de Venlonaar toch hét gesprek op sociale media.

Jerry Hendriks steelt harten dartfans

Jerry Hendriks heeft op het PDC WK darts in Londen de harten van dartfans veroverd. De Venlonaar stal de show met zijn opkomst op het podium en kreeg later ook de lachers op zijn hand.

'Snakebite’ roept Jerry Hendriks halt toe op WK darts

In de eerste ronde van het PDC WK darts heeft Peter Wright, de nummer drie van de wereld, Jerry Hendriks naar huis gestuurd.

Jerry Hendriks begint WK-darts tegen Warren Parry

Jerry Hendriks begint het WK-darts met een duel tegen de Nieuw-Zeelander Warren Parry.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app