Overslaan en naar de inhoud gaan

Dario Polman vertrekt bij Bevo

Geplaatst opwoensdag 11 mei 2016 - 6:19

Handballer Dario Polman (23) verruilt aan het einde van het seizoen Targos Bevo Hc voor de Duitse derde Bundesligaclub HSG Krefeld.

De middenopbouwer tekent een contract voor een jaar, met een optie tot nog een jaar. Dat laat de speler weten aan Dagblad de Limburger/Limburgs Dagblad.

Prikkel
​Polman speelde drie seizoenen bij Bevo, daarvoor was hij jarenlang speler bij Swift Arnhem in de stad waar hij ook vandaan komt. "Het was een heel lastige beslissing, want ik laat iets heel moois achter bij Bevo, maar ik was toe aan een nieuwe prikkel met een nieuw team en een nieuwe competitie", vertelt de Arnhemmer. Maar voegt hij er gelijk aan toe: "Ik ben nog niet klaar bij Bevo. We gaan er nog alles aan doen om kampioen te worden."

Gevoelsmens
De titel pakte Polman ook in zijn eerste jaar in Limburg, daarna won hij nog de Supercup en deed hij mee om de prijzen in de BENE-League. "Ik kan terugkijken op een hele mooie periode. Ik ga Bevo missen, maar zij mij hopelijk ook. Daarom was voor mij de keuze ook heel lastig. Ik ben een gevoelsmens, maar het gevoel bij Krefeld is ook goed."

Koploper
Krefeld, dat afgelopen seizoen lang koploper was, maar uiteindelijk als derde eindigde in de derde Liga is voor komend seizoen titelkandidaat. "Mijn doel is om met de club te promoveren naar tweede liga. Dat zijn we ook verplicht, want het is een van de betere ploegen op dit niveau." Wat betreft zijn Duits ligt er nog een extra uitdaging. Lachend: "Dat is nog wel een puntje van verbetering."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Hoog bezoek bij Bevo: Van der Vaart en Estavana op tribune
Dario Polman terug naar Targos Bevo
Bevo verliest in België
Bevo verliest EHF Cup duel in Slowakije
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen