Overslaan en naar de inhoud gaan

Danszusjes gaan viral met felicitatievideo James Brown

Geplaatst opvrijdag 8 mei 2020 - 13:12

Een video van de Meerssense zusjes Yarah (14), Norah (14) en Rosa (12) Mukanga gaat viral.

De drie meisjes dansen in het filmpje op muziek van James Brown en stonden op die manier stil bij de verjaardag van de wijlen 'Godfather of Soul'. De dansvideo is al meer dan vier miljoen keer bekeken.

New York
De tweeling en hun twaalfjarige zusje waren door de dochter van James Brown uitgenodigd voor voor een benefietconcert in het Apollo Theatre in New York. "Helaas ging dat door de coronacrisis niet door”, zegt Yarah tegen het AD.

In plaats daarvan maakten ze een filmpje. Volgens Yarah krijgen ze vooral lieve reacties.

Carrière
De Meerssense zusjes Mukanga timmeren al jaren aan de weg als danseressen. Norah en Yarah kwamen in 2013 al op de buis in Holland's Got Talent. Een jaar later deden ze mee met televisietalentenjacht Everybody Dance Now van RTL4 en schopten het tot de finale. Verder stonden ze zelfs naast Justin Bieber op het podium in het GelreDome in Arnhem. In 2018 gingen de zusjes viral met een video waarin te zien is hoe ze de wereldberoemde talkshowhost Ellen DeGeneres in haar talkshow Ellen een introductieles Nederlands geven.

Lees ook: Meerssense zusjes geven Ellen DeGeneres Nederlandse les

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen