Overslaan en naar de inhoud gaan

Dansshow Battle On The Dancefloor met Timor Steffens flopt

Geplaatst opdonderdag 21 januari 2016 - 10:22

De eerste uitzending van de nieuwe dansshow Battle On The Dancefloor is woensdagavond slecht bekeken.

Er keken maar 370.000 mensen naar de eerste show van het dure RTL-programma. De zender bereikte daarmee 5,6 procent van alle tv-kijkers, meldt de Stichting KijkOnderzoek.

Dansstrijd
De show is mede bedacht door de uit Roermond afkomstige topdanser Timor Steffens. Hij vormt daarnaast met Dan Karaty en Pip Pellens de jury. In het programma strijden achttien dansteams tegen elkaar. Zij moeten hun kunsten vertonen op een speciale dansvloer en omgaan met verschillende objecten.

Lees ook: Timor Steffens jurylid en artistiek leider nieuwe dansshow

Youtube, RTL Late Night
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Timor Steffens jurylid en artistiek leider nieuwe dansshow
Timor Steffens leerde Italiaans voor plek in jury
Timor Steffens jaagt Romy Monteiro stuipen op het lijf
Timor Steffens gaat internationaal met dansprogramma
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen