Overslaan en naar de inhoud gaan

Dansschool Benito Dean maanden dicht na brandstichting

Geplaatst opdinsdag 22 augustus 2017 - 14:11

Dansschool Benito Dean in Brunssum blijft maanden dicht na een brand, anderhalve week geleden.

Waarschijnlijk moet een deel van het gebouw aan de Weijenweg zelfs worden afgebroken en opnieuw opgebouwd, meldt de dansschool op Facebook.

Aangestoken
De brand werd op vrijdag 11 augustus aangestoken. Buren waarschuwden de brandweer, maar de vlammen hadden al de nodige schade aangericht. Vooral de kantine en de vloer in de danszaal raakten zwaar beschadigd. Wie verantwoordelijk is voor de brandstichting is niet bekend.

Alternatieve locatie
De school waar hiphop-dansles wordt gegeven heeft inmiddels een alternatieve lesruimte gevonden, waarover deze week de laatste gesprekken worden gevoerd. De hoop is dan ook dat de geplande danslessen volgende week gewoon van start kunnen gaan.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Tijdelijke verhuizing dansschool Benito Deane
Dansschool Brunssum wordt deels gesloopt na brand
Limburgse medailles op WK hiphop in Bochum
Wereldhiphoptitel opnieuw naar Maastrichtse Jennifer Romen
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten