Overslaan en naar de inhoud gaan

Dansmarietje uit Vaals Europees kampioen

Geplaatst opwoensdag 10 juni 2015 - 15:00

Dansmarietje Cassie Schmeets van CV de Grensülle uit Vaals is afgelopen zaterdag in het Brabantse Waalre Europees Kampioen geworden in de A-Klasse senioren bij de solo gardedans.

Op een tweede plaats eindigde een andere Limburgse, Vienna Hermans uit Landgraaf. Aan het EK, dat jaarlijks plaatsvindt onder toezicht van de International Dancesport Association I.D.A. doen vooral groepen uit Duitsland, België en Nederland mee.

Succesvol
Ook voor dansgroep Dance Spirit uit Partij was het EK succesvol. In de A-Klasse junioren groepen showdans werd een tweede plaats behaald en in de B-Klasse van dezelfde categorie werd gewonnen. De Bambino-klasse solo gardedans voor kinderen van 4 tot 7 jaar werd door Britt Koster uit Partij gewonnen. Fenne Brauers uit Partij werd tweede en Bente Essers uit Sittard derde.

Simpelveld
Ander hoofdprijzen op het EK waren er voor Jeslyn en Jadie van Dierendonck van 'The Bandits' van CV de Unskes uit Landgraaf en Jana Bleijlevens van Accelerando uit Simpelveld.

Dansmarietje Cassie Schmeets uit Vaals.
Foto: Facebook, Cassie Schmeets
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Bedrijf uit Landgraaf bouwt 300 studentenwoningen
Zuid-Limburgse gemeenten in de bres voor koeien
RD4: gratis GFT-afval in Parkstad en Vaals
Afval Container
Afvalverwerker Rd4 laat containers in de kou staan
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen