Overslaan en naar de inhoud gaan

Dansgroep Oxygen wint finale World of Dance niet

Geplaatst opdonderdag 13 augustus 2020 - 7:08

Het is de Maastrichtse dansgroep Oxygen niet gelukt om de finale van het Amerikaanse tv-programma World of Dance te winnen.

Het drietal MDC3 wist de jury met een act op 'I Surrender' van Céline Dion iets meer te imponeren en ging er met de winst, en een miljoen dollar, vandoor.

Complimenten
Oxygen zette weer een geweldig optreden neer in de finale van het Amerikaanse tv-programma, met bijzondere visuals. Juryleden NE-YO en Scott Evans waren enthousiast en deelden hun complimenten via Twitter.

Eerder opgenomen
De uitzendingen zijn al eerder opgenomen, zelfs al voor de uitbraak van het coronavirus, maar over hun verrichtingen in de Verenigde Staten mocht Jennifer Romen niks zeggen. Dat was contractueel zo vastgelegd.

De finale werd woensdagavond uitgezonden op de Amerikaanse zender NBC.

Droom uitgekomen
De Maastrichtse dansgroep schreef na de halve finale al dat het een droom was die uitkwam om Nederland te vertegenwoordigen in de Amerikaanse dansshow. "We hebben de top vier van de wereld behaald!"

Lees ook: Maastrichtse dansgroep Oxygen naar finale Amerikaanse show

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen