Overslaan en naar de inhoud gaan

Dansgroep Oxygen wint finale World of Dance niet

Geplaatst opdonderdag 13 augustus 2020 - 7:08

Het is de Maastrichtse dansgroep Oxygen niet gelukt om de finale van het Amerikaanse tv-programma World of Dance te winnen.

Het drietal MDC3 wist de jury met een act op 'I Surrender' van Céline Dion iets meer te imponeren en ging er met de winst, en een miljoen dollar, vandoor.

Complimenten
Oxygen zette weer een geweldig optreden neer in de finale van het Amerikaanse tv-programma, met bijzondere visuals. Juryleden NE-YO en Scott Evans waren enthousiast en deelden hun complimenten via Twitter.

Eerder opgenomen
De uitzendingen zijn al eerder opgenomen, zelfs al voor de uitbraak van het coronavirus, maar over hun verrichtingen in de Verenigde Staten mocht Jennifer Romen niks zeggen. Dat was contractueel zo vastgelegd.

De finale werd woensdagavond uitgezonden op de Amerikaanse zender NBC.

Droom uitgekomen
De Maastrichtse dansgroep schreef na de halve finale al dat het een droom was die uitkwam om Nederland te vertegenwoordigen in de Amerikaanse dansshow. "We hebben de top vier van de wereld behaald!"

Lees ook: Maastrichtse dansgroep Oxygen naar finale Amerikaanse show

Deel dit bericht via
Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen