Overslaan en naar de inhoud gaan

Dansgroep Oxygen wint finale World of Dance niet

Geplaatst opdonderdag 13 augustus 2020 - 7:08

Het is de Maastrichtse dansgroep Oxygen niet gelukt om de finale van het Amerikaanse tv-programma World of Dance te winnen.

Het drietal MDC3 wist de jury met een act op 'I Surrender' van Céline Dion iets meer te imponeren en ging er met de winst, en een miljoen dollar, vandoor.

Complimenten
Oxygen zette weer een geweldig optreden neer in de finale van het Amerikaanse tv-programma, met bijzondere visuals. Juryleden NE-YO en Scott Evans waren enthousiast en deelden hun complimenten via Twitter.

Eerder opgenomen
De uitzendingen zijn al eerder opgenomen, zelfs al voor de uitbraak van het coronavirus, maar over hun verrichtingen in de Verenigde Staten mocht Jennifer Romen niks zeggen. Dat was contractueel zo vastgelegd.

De finale werd woensdagavond uitgezonden op de Amerikaanse zender NBC.

Droom uitgekomen
De Maastrichtse dansgroep schreef na de halve finale al dat het een droom was die uitkwam om Nederland te vertegenwoordigen in de Amerikaanse dansshow. "We hebben de top vier van de wereld behaald!"

Lees ook: Maastrichtse dansgroep Oxygen naar finale Amerikaanse show

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen