Overslaan en naar de inhoud gaan

Dansgroep Oxygen wint finale World of Dance niet

Geplaatst opdonderdag 13 augustus 2020 - 7:08

Het is de Maastrichtse dansgroep Oxygen niet gelukt om de finale van het Amerikaanse tv-programma World of Dance te winnen.

Het drietal MDC3 wist de jury met een act op 'I Surrender' van CĂ©line Dion iets meer te imponeren en ging er met de winst, en een miljoen dollar, vandoor.

Complimenten
Oxygen zette weer een geweldig optreden neer in de finale van het Amerikaanse tv-programma, met bijzondere visuals. Juryleden NE-YO en Scott Evans waren enthousiast en deelden hun complimenten via Twitter.

Eerder opgenomen
De uitzendingen zijn al eerder opgenomen, zelfs al voor de uitbraak van het coronavirus, maar over hun verrichtingen in de Verenigde Staten mocht Jennifer Romen niks zeggen. Dat was contractueel zo vastgelegd.

De finale werd woensdagavond uitgezonden op de Amerikaanse zender NBC.

Droom uitgekomen
De Maastrichtse dansgroep schreef na de halve finale al dat het een droom was die uitkwam om Nederland te vertegenwoordigen in de Amerikaanse dansshow. "We hebben de top vier van de wereld behaald!"

Lees ook: Maastrichtse dansgroep Oxygen naar finale Amerikaanse show

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen