Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dansers uit Weert naar finale Holland's Got Talent

Geplaatst opzaterdag 14 mei 2016 - 8:19

De Weertse dansers van Fresh Allstars zijn doorgedrongen tot de finale van het populaire tv-programma Holland's Got Talent.

De tien dansers - tussen de 10 en 17 jaar - van Dansschool Fresh uit Weert mochten vrijdagavond als eerste aan de bak tijdens de halve finale en deden dat met verve.

Nog beter
Met name danskenner Dan Karaty stak zijn enthousiasme na het optreden van de Weertenaren niet onder stoelen of banken. 'Ja, ja, ja jongens, jullie hebben het opnieuw geflikt', waren zijn eerste woorden waarna het jurylid loftuitingen tekort kwam om zijn waardering over te brengen. "Het was nog beter dan de eerste keer."

Favoriet
Omdat ook de andere juryleden laaiend enthousiast waren, leek de
finaleplek slechts een formaliteit. En uiteindelijk was het ook diezelfde jury die Fresh Allstars naar de finale stemden toen het publiek dat niet deed. "Torenhoog favoriet van de jury en absoluut door naar de finale moet.... The Fresh Allstars", aldus Gordon.

Dansers
De dansers van de groep zijn Cis Brans, Paulos Claessens, Max Smeets en Daan Springer uit Weert, Lorenzo Caboni uit Nederweert, Tim Loeffen uit Nieuw-Bergen, Mathieu Muijtjens uit Maastricht, Guus Siebers en Lucas van Weert uit Bergeijk en Sam Teunis uit Eindhoven. Reserve-danser is Levi van der Ceelen uit Bergeijk en de trainer is Raymon Truijen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Gerelateerde berichten

Dansers uit Weert stranden in finale Holland's Got Talent
Weertse 'Holland's Got Talent-groep' danst voor goed doel
Confettidouche voor jarige Chantal bij Holland's Got Talent
Chantal Janzen in tranen na auditie blinde Bob
Uit eigen keuken
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Verkiezingen 2018
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen