Overslaan en naar de inhoud gaan

Dansende zusjes dromen van eigen muziek en kledinglijn

Geplaatst opvrijdag 11 mei 2018 - 18:19

De drie dansende zusjes Mukanga uit Meerssen zitten op een roze wolk na hun optreden bij de Amerikaanse talkshowhost Ellen Degeneres. Ze dromen nu van eigen muziek en een eigen kledinglijn.

"We willen alle drie als artiesten ons merk laten zien", zegt een van de zusjes. "Onze kledinglijn, onze eigen muziek maken. En daar willen we nu al mee beginnen, voor later, omdat we dat met zijn drieën heel graag willen."

School
Vader Albert Mukanga zegt op zijn beurt dat ze niet alles gaan doen. "Je moet grenzen stellen", zegt hij. Volgens de vader willen veel mensen nu van alles van zijn kinderen. "Dat gaat gewoon niet. Je moet zelf een plan hebben." Verder vindt hij dat school en dans in balans moeten zijn.

Los Angeles
De twaalfjarige tweeling Norah en Yarah mochten onlangs met hun tienjarige zusje Rosa aanschuiven op de bank van Ellen. Eerst gaven ze een verpletterend optreden, daarna gaven ze de talkshowhost een lesje Nederlands.

Lees ook: Meerssense zusjes geven Ellen Degeneres Nederlandse les

Justin Bieber
De Meerssense zusjes Mukanga timmeren al jaren aan de weg als dansers. Norah en Yarah kwamen in 2013 al op de buis in Holland's Got Talent. Een jaar later deden ze mee met televisietalentenjacht Everybody Dance Now van RTL4, en schopten het tot de finale. Twee jaar geleden stonden ze zelfs naast Justin Bieber op het podium in het GelreDome in Arnhem.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen