Overslaan en naar de inhoud gaan

Dansende zusjes dromen van eigen muziek en kledinglijn

Geplaatst opvrijdag 11 mei 2018 - 18:19

De drie dansende zusjes Mukanga uit Meerssen zitten op een roze wolk na hun optreden bij de Amerikaanse talkshowhost Ellen Degeneres. Ze dromen nu van eigen muziek en een eigen kledinglijn.

"We willen alle drie als artiesten ons merk laten zien", zegt een van de zusjes. "Onze kledinglijn, onze eigen muziek maken. En daar willen we nu al mee beginnen, voor later, omdat we dat met zijn drieën heel graag willen."

School
Vader Albert Mukanga zegt op zijn beurt dat ze niet alles gaan doen. "Je moet grenzen stellen", zegt hij. Volgens de vader willen veel mensen nu van alles van zijn kinderen. "Dat gaat gewoon niet. Je moet zelf een plan hebben." Verder vindt hij dat school en dans in balans moeten zijn.

Los Angeles
De twaalfjarige tweeling Norah en Yarah mochten onlangs met hun tienjarige zusje Rosa aanschuiven op de bank van Ellen. Eerst gaven ze een verpletterend optreden, daarna gaven ze de talkshowhost een lesje Nederlands.

Lees ook: Meerssense zusjes geven Ellen Degeneres Nederlandse les

Justin Bieber
De Meerssense zusjes Mukanga timmeren al jaren aan de weg als dansers. Norah en Yarah kwamen in 2013 al op de buis in Holland's Got Talent. Een jaar later deden ze mee met televisietalentenjacht Everybody Dance Now van RTL4, en schopten het tot de finale. Twee jaar geleden stonden ze zelfs naast Justin Bieber op het podium in het GelreDome in Arnhem.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen