Overslaan en naar de inhoud gaan

Dansende vuilnisman genomineerd voor landelijke award

Geplaatst opzaterdag 18 november 2017 - 12:20

Amin Mancour Billah uit Venlo, beter bekend als de dansende vuilnisman, is genomineerd voor een landelijke award.

Hij is een van de 58 genomineerden voor de Superkracht AW!ard 2017, een prijs die door uitzendbureau Actief Werkt wordt uitgereikt.

Hit
De vuilnisman groeide uit tot een ware internethit. In een filmpje is hij dansend te zien achter de vuilniswagen. Dat ging al snel viral.

Lees ook: Dansende Limburgse vuilnisman hit op internet

Het uitzendbureau reikt de prijs uit aan een uitzendkracht die zich heeft onderscheiden op het gebied van doorzettingsvermogen, goede inzet en teamspirit.

Stemmen
Er kan nog tot en moet woensdag worden gestemd. Een dag later wordt de winnaar bekend gemaakt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen