Dansgroep Oxygen_HD

Maastrichtse dansgroep steunt Dumoulin op TikTok

Tom Dumoulin krijgt op jacht naar de gele trui steun van de Maastrichtse dansgroep Oxygen. De dames maakten een speciale dans voor TikTok om Tom te steunen in de Tour.

Danszusjes Mukanga Meerssen
Danszusjes uit Meerssen in wereldwijde frisdrankreclame

De Meerssense zusjes Yarah (14), Norah (14) en Rosa (12) Mukanga, samen dansgroep Let It Happen, zijn te zien in de wereldwijde reclame van Coca-Cola.

Oxygen.Copy.01
Oxygen moest finale in één dag voorbereiden vanwege corona

De Maastrichtse dansgroep Oxygen, die vierde werd in het Amerikaanse tv-programma World of Dance, heeft de finale in één dag moeten voorbereiden vanwege de wereldwijde corona-uitbraak.

Dansgroep Oxygen
Dansgroep Oxygen wint finale World of Dance niet

Het is de Maastrichtse dansgroep Oxygen niet gelukt om de finale van het Amerikaanse tv-programma World of Dance te winnen.

camper joost vrouenraets dans corona (24 jul 2020)
Coronadans Joost Vrouenraets gaat het hele land door

Danser en choreograaf Joost Vrouenraets uit Heerlen heeft subsidie gekregen om zijn corona-danstournee uit te breiden naar alle gemeentes in Nederland.

Joost Vrouenraets 2015
Coronadans Joost Vrouenraets in elke Limburgse gemeente

Choreograaf-danser Joost Vrouenraets uit Heerlen voert deze zomer in elke Limburgse gemeente een op de coronamaatregelen geïnspireerde dans uit.

Dansgroep Jennifer Romen
Lovende woorden van J.Lo voor Maastrichtse dansgroep

Een dans van de Maastrichtse dansgroep Oxygen gaat op dit moment de wereld over. Met hun choreografie overrompelden ze juryleden Jennifer Lopez en Ne-Yo in het Amerikaanse dansprogramma World of Dance.

Danzusjes Mukanga Meerssen
Danszusjes gaan viral met felicitatievideo James Brown

Een video van de Meerssense zusjes Yarah (14), Norah (14) en Rosa (12) Mukanga gaat viral.

Nederlandse Dansdagen Maastricht
Dansfestival de Nederlandse Dansdagen gaat volledig digitaal

De Nederlandse Dansdagen (NDD) gaat de komende editie geheel digitaal organiseren.

dansprijs cultura nova bng bank dansprijs (26 jan 2020)
Talenten van Via Zuid winnen danstournee

Talenten van het Limburgse kunstplatform Via Zuid hebben de BNG Bank Dansprijs gewonnen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten