Overslaan en naar de inhoud gaan

Danny Volkers nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen Roda JC

Geplaatst opdonderdag 2 juli 2020 - 16:43

Danny Volkers is per direct de nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen bij Roda JC. Hij tekent een contract voor één jaar. Volkers is vanaf aankomend seizoen ook trainer bij SV Meerssen.

Naast de aanstelling van Volkers als Hoofd Jeugdopleidingen is ook het contract met Dave Janssen verlengd, de hoofdscout van de Voetbalacademie.

Ervaring
Volkers is al een aantal jaren actief binnen Roda JC. In 2014 begon hij als trainer van Onder 15. Daarna was Volkers nog trainer van de onder 16, onder 17, assistent-trainer van Jong Roda JC en hoofdtrainer van Roda JC onder 19 en onder 21. Met Jong Roda JC promoveerde Volkers in het seizoen 2019-2020 naar de hoogste divisie.

Als Hoofd Jeugdopleiding zal Volkers verantwoordelijk zijn voor de bovenbouw van de jeugdopleiding, oftewel de oudste jeugdelftallen van Roda JC. Volkers volgt John Ortmans op, die verantwoordelijk wordt voor de middenbouw van de jeugdopleiding.

Verlenging
Naast de aanstelling van Volkers is ook het contract met Dave Janssen verlengd. Hij blijft hoofdscout van de Voetbalacademie, coördinator van de basisopleiding én trainer van een nog nader te bepalen jeugdelftal. Daarnaast wordt Janssen verantwoordelijk voor de jongste elftallen van de jeugdopleiding.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen