Overslaan en naar de inhoud gaan

Danny Volkers nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen Roda JC

Geplaatst opdonderdag 2 juli 2020 - 16:43

Danny Volkers is per direct de nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen bij Roda JC. Hij tekent een contract voor één jaar. Volkers is vanaf aankomend seizoen ook trainer bij SV Meerssen.

Naast de aanstelling van Volkers als Hoofd Jeugdopleidingen is ook het contract met Dave Janssen verlengd, de hoofdscout van de Voetbalacademie.

Ervaring
Volkers is al een aantal jaren actief binnen Roda JC. In 2014 begon hij als trainer van Onder 15. Daarna was Volkers nog trainer van de onder 16, onder 17, assistent-trainer van Jong Roda JC en hoofdtrainer van Roda JC onder 19 en onder 21. Met Jong Roda JC promoveerde Volkers in het seizoen 2019-2020 naar de hoogste divisie.

Als Hoofd Jeugdopleiding zal Volkers verantwoordelijk zijn voor de bovenbouw van de jeugdopleiding, oftewel de oudste jeugdelftallen van Roda JC. Volkers volgt John Ortmans op, die verantwoordelijk wordt voor de middenbouw van de jeugdopleiding.

Verlenging
Naast de aanstelling van Volkers is ook het contract met Dave Janssen verlengd. Hij blijft hoofdscout van de Voetbalacademie, coördinator van de basisopleiding én trainer van een nog nader te bepalen jeugdelftal. Daarnaast wordt Janssen verantwoordelijk voor de jongste elftallen van de jeugdopleiding.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen