Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Danny Schreurs vertrekt naar IJsland

Geplaatst opzondag 26 juli 2015 - 10:13

Danny Schreurs zet zijn voetbalcarrière voort in IJsland. De Maastrichtenaar tekent een contact bij de IJslandse club Leiknir Reykjavík.

Dat staat te lezen op de website van de club uit IJslandse hoofdstad.

Degradatie
Schreurs tekent in eerste instantie voor drie maanden, omdat de competitie in IJsland al bijna afgelopen is. In totaal is het seizoen al 12 wedstrijden onderweg. Leiknir bivakkeert op dit moment op de op een na laatste (11e) positie. Mocht de club daar ook eindigen dan betekent dat degradatie.

Grote verwachtingen
Schreurs was onlangs nog als testspeler op proef bij Telstar, maar vertrok daar al snel vanwege zijn IJslandse avontuur. Leiknir laat op haar site weten grote verwachtingen te hebben van de komst van Schreurs.

Limburgse clubs
De aanvaller uit Maastricht kwam in het verleden vier seizoenen uit voor Fortuna Sittard, was twee seizoenen actief voor MVV en speelde vorig seizoen bij Roda JC. Daar kwam hij tot 18 wedstrijden en 4 doelpunten.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Bos bloemen en excuusbrief voor Schreurs en Rutjes
Danny Schreurs verkast naar Belgische derde klasse
Maastrichtse amateurclub strikt Danny Schreurs
Toptalent en levensgenieter botste met Kluivert
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen