FC Groningen - VVV 22 feb 2020

Goede helft en geluk helpen VVV: 'Je weet dat kansje komt'

Als enige Limburgse profvoetbalclub pakte VVV-Venlo in het carnavalsweekend drie punten, volgens de Venlonaren met dank aan één helft goed voetbal én wat geluk.

Danny Post op weg terug bij VVV-Venlo

VVV-aanvoerder Danny Post hoopt over een kleine twee weken zijn rentree te maken tegen ADO Den Haag. Hij traint wel alweer op het veld, maar nog niet met de groep.

Blessure VVV-aanvoerder Danny Post valt mee

De hamstringblessure van VVV-aanvoerder Danny Post is minder erg dan verwacht.

VVV-aanvoerder Post mist laatste wedstrijden

Danny Post mist de laatste wedstrijden van het seizoen. De aanvoerder van VVV heeft een knieblessure overgehouden aan het duel met Ajax.

Jeugdtrainerpapieren voor vijf VVV'ers

Een vijftal selectiespelers van VVV-Venlo heeft de opleiding tot UEFA C-jeugdtrainer met succes afgerond.

Schorsing voor VVV-spelers Van Crooij en Post

VVV-Venlo zal het in het topduel tegen FC Volendam moeten stellen zonder Vito van Crooij en Danny Post.

VVV pakt koppositie weer na overtuigende zege

VVV is weer koploper in de Jupiler League. De ploeg uit Venlo won maandagavond zelfs overtuigend van RKC, terwijl MVV gelijk speelde in Emmen.

Aanvoerder Post twijfelgeval voor duel met Den Bosch

Naast het vervangen van de geschorste Roel Janssen heeft Maurice Steijn nog meer kopzorgen in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch.

Jerold Promes langer bij VVV-Venlo

Jerold Promes blijft langer bij VVV. De centrale verdediger tekent 1 jaar bij.

Danny Post langer bij VVV-Venlo

Danny Post blijft langer bij VVV. De aanvoerder van de Koelclub tekent een nieuw contract tot de zomer van 2019.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten