Danny Hoesen

Hoesen valt geblesseerd uit in competitieduel Quakes

Danny Hoesen heeft zondag door een blessure slechts een halfuur mee kunnen spelen met zijn Amerikaanse ploeg San Jose Earthquakes.

Danny Hoesen
Spelen in Disneyland en minder salaris voor Hoesen

Danny Hoesen en andere voetballers uit de Amerikaanse profcompetitie MLS nemen dit jaar genoegen met minder salaris en spelen het restant van de competitie misschien in Disney World in Florida.

Danny Hoesen
Hoesen en San Jose lopen play-offs mis op 'decision day'

Danny Hoesen is er zondag niet in geslaagd om met San Jose Earthquakes de play-offs van de Major League Soccer (MLS) te halen.

Danny Hoesen
Strijd om play-offs: Hoesen met San Jose onderuit

Voor Danny Hoese en San Jose Earthquakes lijkt het seizoen in de Major League Soccer (MLS) op een teleurstelling uit te lopen. In de nacht van zondag op maandag ging de ploeg van de Heerlenaar onderuit tegen Seattle Sounders: 0-1.

Hoesen met San Jose zwaar onderuit bij koploper

Danny Hoesen en de San Jose Earthquakes hebben een zware nederlaag geleden op bezoek bij koploper Los Angeles FC.

Hoesen kan niet winnen met San Jose bij terugkeer in basis

Danny Hoesen heeft zijn terugkeer in de basiself van San Jose Earthquakes niet kunnen opluisteren met een doelpunt.

Invaller Hoesen matchwinnaar voor San Jose Earthquakes

Danny Hoesen heeft zijn ploeg San Jose Earthquakes met een doelpunt diep in de blessuretijd aan de overwinning geholpen.

Hoesen ziet concurrent voor spitspositie twee keer scoren

Danny Hoesen moest vanaf de bank toezien hoe zijn concurrent voor de spitspositie bij San Jose Earthquakes zondag twee keer het net wist te vinden.

Hoesen twee keer trefzeker in belangrijke zege San Jose

Danny Hoesen heeft zijn ploeg San Jose Earthquakes dit weekend met twee doelpunten de zege bezorgd tegen Sporting Kansas City.

Hoesen met San Jose opnieuw onderuit in MLS

Danny Hoesen heeft zijn team San Jose Earthquakes niet kunnen behoeden voor een nieuwe nederlaag in de Amerikaanse voetbalcompetitie MLS. Tegen Houston werd een 2-1 nederlaag geleden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app