Overslaan en naar de inhoud gaan

Dancefestival Stereo Sunday gaat toch niet door

Geplaatst opdinsdag 8 juni 2021 - 20:17

Dancefestival Stereo Sunday kan dit jaar toch niet doorgaan. Het festival krijgt geen vergunning van de gemeente voor het evenement op 2 en 3 juli in het Julianapark in Venlo.

"Vol ongeloof en met pijn in ons hart moeten wij jullie vertellen dat Stereo Sunday dit jaar helaas geen doorgang kan vinden en wordt verplaatst naar 1 en 2 juli 2022", laat de organisatie op Facebook weten.

Enorm teleurgesteld
De organisatie schrijft 'enorm teleurgesteld' te zijn over deze 'onverwachte uitkomst'. Na het positieve nieuws tijdens de persconferentie van vorige week vrijdag kwam de afwijzing als een harde klap. Tientallen vrijwilligers waren al twee maanden druk bezig met de voorbereidingen voor het festival dat op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli gepland stond in het Julianapark in Venlo.

Lees ook: Dancefestival Stereo Sunday gaat vooralsnog door

"Het is een hard gelag voor ons als organisatie en zeker ook voor alle trouwe bezoekers", zegt Mark Boots van Stereo Sunday bij Omroep Venlo.

Te kort dag
De gemeente laat in een reactie weten dat het pas over een paar weken duidelijk wordt welke voorwaarden het Rijk stelt over het mogen organiseren van een evenement na 30 juni. 'En dat is te weinig tijd om alles goed te organiseren', zegt een woordvoerder tegen de omroep.

Geduld en begrip
De kaartverkoop voor het evenement was al gestart. De zaterdag was al uitverkocht en ook de weekendkaarten waren zo goed al op. De organisatie laat weten dat de tickethouders de komende dagen een persoonlijke mail zullen krijgen met de mogelijkheden en vervolgstappen. "Op dit moment vragen wij jullie om geduld en begrip", besluit de organisatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen