Overslaan en naar de inhoud gaan

Dancefestival Stereo Sunday gaat toch niet door

Geplaatst opdinsdag 8 juni 2021 - 20:17

Dancefestival Stereo Sunday kan dit jaar toch niet doorgaan. Het festival krijgt geen vergunning van de gemeente voor het evenement op 2 en 3 juli in het Julianapark in Venlo.

"Vol ongeloof en met pijn in ons hart moeten wij jullie vertellen dat Stereo Sunday dit jaar helaas geen doorgang kan vinden en wordt verplaatst naar 1 en 2 juli 2022", laat de organisatie op Facebook weten.

Enorm teleurgesteld
De organisatie schrijft 'enorm teleurgesteld' te zijn over deze 'onverwachte uitkomst'. Na het positieve nieuws tijdens de persconferentie van vorige week vrijdag kwam de afwijzing als een harde klap. Tientallen vrijwilligers waren al twee maanden druk bezig met de voorbereidingen voor het festival dat op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli gepland stond in het Julianapark in Venlo.

Lees ook: Dancefestival Stereo Sunday gaat vooralsnog door

"Het is een hard gelag voor ons als organisatie en zeker ook voor alle trouwe bezoekers", zegt Mark Boots van Stereo Sunday bij Omroep Venlo.

Te kort dag
De gemeente laat in een reactie weten dat het pas over een paar weken duidelijk wordt welke voorwaarden het Rijk stelt over het mogen organiseren van een evenement na 30 juni. 'En dat is te weinig tijd om alles goed te organiseren', zegt een woordvoerder tegen de omroep.

Geduld en begrip
De kaartverkoop voor het evenement was al gestart. De zaterdag was al uitverkocht en ook de weekendkaarten waren zo goed al op. De organisatie laat weten dat de tickethouders de komende dagen een persoonlijke mail zullen krijgen met de mogelijkheden en vervolgstappen. "Op dit moment vragen wij jullie om geduld en begrip", besluit de organisatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen