Overslaan en naar de inhoud gaan

Dancefestival Neverland keert terug: 'Stapje kleiner'

Geplaatst opvrijdag 19 februari 2021 - 16:13

Dancefestival Neverland maakt een doorstart. De organisatie wil deze zomer een festival organiseren.

"We gaan een stapje kleiner, maar gaan wel voor dezelfde kwaliteit en beleving", zegt Tim Italiaander van Neverland.

Eerste editie
Neverland werd in juli 2018 voor het eerst op het Megalandterrein in Landgraaf gehouden. De organisatie hoopte uit te groeien tot een Nederlandse variant op het Belgische mega-festival Tomorrowland. En daarom werd meteen hoog ingezet met artiesten als Steve Aoki en een gelikte reclamecampagne. Toch bleef het aantal bezoekers steken op zo'n 15.000.

Lees ook: Tweede editie Neverland afgeblazen

De tweede editie werd een jaar later afgeblazen. Voor dat jaar stonden onder meer Benny Rodrigues en Dr. Lektroluv op het affiche. Ook was het de bedoeling dat er een camping voor de festivalgangers zou komen.

Rentree
Deze zomer moet het festival zijn rentree maken. "Het liefst willen we het festival op dezelfde locatie organiseren, maar daarover zijn we nog in gesprek. We hebben eventueel een plan B klaarliggen", vertelt Italiaander. De organisator weet dat het vanwege het coronavirus een lastig jaar is voor de festivalwereld. "Daarom kunnen we er ook nog niet al te veel over vertellen. We hebben een datum, maar die delen we nog niet."

Ambities
Hoewel Neverland deze keer kleiner gaat zijn dan de eerste editie blijven de ambities hoog. "We doen nu een paar stapjes terug om vervolgens weer te groeien. We gaan bouwen en hopen zo weer groot te worden", aldus Italiaander.

De kaartverkoop gaat over een paar weken van start. Via Facebook kunnen liefhebbers zich al inschrijven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen